1. Home
  2. Blog
  3. Basın Bülteni: Mérieux NutriSciences Certification LLC, GLOBAL G.A.P. Akreditasyonu
Nisan 14 2022

Basın Bülteni

Mérieux NutriSciences Certification LLC, GLOBAL G.A.P. Sertifikasyon Kuruluşu olarak onay aldı.
Uluslararası gıda güvenliği ve kalite denetiminde lider olan ve Mérieux NutriSciences çatısı altında bulunan Mérieux NutriSciences Certification LLC, dünyanın önde gelen çiftlik güvencesi sertifika program olan GLOBAL G.A.P. Integrated Farm Assurance program için akreditasyona sahip bir GLOBAL G.A.P. Sertifikasyon Kuruluşu olarak onay aldığını duyurmaktan mutluluk duyar.

GLOBAL G.A.P. sertifikası, dünyada en çok kabul gören özel sektör gıda güvenliği sertifikalarından biridir. Mérieux NutriSciences’in GLOBAL G.A.P. ile olan yeni iş ortaklığı, Mérieux NutriSciences’ın gıda endüstrisine daha farklı hizmet sunmasına olanak tanıyor. GLOBAL G.A.P.’ın bağımsız sertifikasyon sistemi ve çevrimiçi denetim modülü kapasitesini Mérieux NutriSciences’ın önde gelen denetim uzmanlığıyla birleştiren Mérieux NutriSciences müşterileri, artık sınıfının en iyi gıda güvenliği sistemlerini sürdürürken yeni pazarlara, tedarikçilere ve perakendecilere daha fazla erişim imkanı bulabilecekler.

Analiz Dışı Hizmetler’den Sorumlu Başkan Vekili Tracie Sheehan, “GLOBAL G.A.P. ile ortaklık, Mérieux NutriSciences Certification LLC’nin tüm uluslararası müşterilerimize endüstri lideri sertifikasyon hizmetleri sunma konusundaki güçlü geleneğini sürdürmesine olanak sağlıyor.” diyor. “Mérieux NutriSciences Certification LLC her zaman sertifikasyon programlarının ön saflarında yer aldı ve bu güçlü geleneği GLOBAL G.A.P. akreditasyon başarısıyla sürdürüyoruz.”

Global G.A.P. Kuzey Amerika’nın Başkan Vekili Roberta Anderson, “Mérieux NutriSciences’ı, Kuzey Amerika’daki meyve ve sebze yetiştiricilerine Entegre Çiftlik Güvencesi sertifikamızın ve sosyal uygulamaya ilişkin GLOBAL G.A.P. risk değerlendirmesinin akredite bir sağlayıcısı olarak kabul etmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi. “GLOBAL G.A.P., dünya çapında bağımsız üçüncü taraf sertifikaları vermek için onaylı sertifikasyon kuruluşlarına güvenmektedir. Bu sertifikasyon kuruluşları, GLOBAL G.A.P. onaylarını elde etmek ve sürdürmek için titiz değerlendirme ve akreditasyondan geçen yüksek nitelikli hizmet sağlayıcılarıdır. Mérieux NutriSciences ile çiftçilere hizmet etmeyi ve sorumlu tarım uygulamalarını desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.”

GLOBAL G.A.P. sertifikasyonu artık Mérieux NutriSciences Certification LLC aracılığıyla sağlanabilmektedir. GLOBAL G.A.P. sertifikasyonu için detaylı bilgi almak üzere info.tr@mxns.com e-posta adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Mérieux NutriSciences Hakkında

Mérieux NutriSciences, gıda ve beslenme endüstrisine denetim, danışmanlık, duyusal testler, kişiye ve firmalara özel eğitim, araştırma hizmetleri ve dijital çözümler sunan lider bir uluslararası gıda güvenliği ve kalite çözüm ortağıdır. Müşteri mükemmelliğine odaklanarak, beslenme araştırmaları, bilimsel mükemmellik ve inovasyon yoluyla tüketicilerin sağlığını koruyoruz. Hizmetlerimizi bireysel üreticilerin, gıda işleyicilerinin, hazır yemek servislerinin, restoranların ve perakendecilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştiriyoruz.

Merkezi Chicago’da bulunan Mérieux NutriSciences, tek bir laboratuvardan uluslararası bir laboratuvarlar topluluğu haline gelmiştir. 5 kıtada, 100’den fazla akredite laboratuvarda dünya çapında 8000’den fazla kişiyi istihdam etmektedir.

www.merieuxnutrisciences.com/tr

GLOBAL G.A.P. Hakkında

GLOBAL G.A.P., FoodPLUS GmbH tarafından Köln – Almanya’da üreticiler, perakendeciler ve gıda endüstrisindeki diğer paydaşların işbirliğiyle geliştirilen bir akıllı çiftlik güvence çözümü markasıdır. Bu çözümler güvenli, sosyal ve çevresel açıdan sorumlu tarım uygulamaları için bir dizi standart içerir. En yaygın olarak kullanılan GLOBAL G.A.P. standardı meyve ve sebzeler, su ürünleri yetiştiriciliği, çiçekçilik, hayvancılık ve daha fazlası için geçerli olan Entegre Çiftlik Güvencesi’dir. GLOBAL G.A.P. markası 1997 yılında EUREPGAP olarak yolculuğuna başlamıştır. Yirmi yıl sonra 134 ülkede 200.000’den fazla üretici GLOBAL G.A.P. sertifikası güvencesi altındadır. Dünya çapında yaklaşık 150 ekip üyesi, gelecek nesiller için güvenli gıda sağlamak üzere sorumlu çiftçilik uygulamalarını yayma misyonuna kendini adamıştır.

www.globalgap.org

Ağınızla Paylaşın
Global Ağımız Uluslararası Sayfalara Göz Atın
Buraya Tıklayın!
Bize Ulaşın Bir teklife ya da hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye mi ihtiyacınız var?
Mérieux NutriSciences Corporation ©2022